3d visualisatie lantaarns

3D Visualisaties voor ieder project.

3D Partners is het adres voor 3D visualisaties. We hebben het dan over afbeeldingen die gevisualiseerd zijn op digitale wijze vanuit een digitaal 3D model. 3D Partners maakt van uw idee een mooi kunstwerk met een 3D Visualisatie. Medewerkers van 3D Partners zijn van huis uit tekenaars en illustrators, zij verstaan de kunst de moderne technieken te gebruiken als het vroegere penseel of potloden.

3D Visualisatie voor interieur, woningen, scholen en bedrijven en natuurlijk voor uw producten.

Voor presentaties zoals voor vastgoed en architectuur, interieur en exterieur voor woningen of bedrijven. Maar ook voor productvisualisaties, visualisatie van een product kan 3D Partners u zeer van dienst zijn. Onze 3D Visualisaties worden het gemaakt ten behoeve van drukwerk, internetpresentaties of verkooppresentatie met Power Point en allerlei soortgelijke programma’s op pc’s en tegenwoordig vooral op de iPad en Mobile.

3D Partners spendeert veel tijd aan de nabewerking van een computer gegenereerde Artist impressions door middel van een foto editor. Gebruik wordt gemaakt van echte foto’s van bomen en struiken, figuranten die in de 3D Visualisaties worden geplaatst zijn door 3D Partners gefotografeerd en komen niet uit een databank die je tegenkomt bij veel van onze concurrenten, waardoor alles er uitziet als een “computergame”. Niet alleen wordt er een zeer realistisch beeld weergegeven, maar door het camerastandpunt en de materiaaluitdrukking en de belichtingen wordt er nog een plus toegevoegd aan de afbeelding; een impressie of indruk waardoor uw klanten warm lopen voor het idee of product en dat is toch wat u wilt? 3D Visualisaties kunnen helemaal opgebouwd worden uit een fictieve digitale omgeving, maar kan ook worden geplaatst in een reeds bestaande situatie. We fotograferen die uiteraard zelf op locatie om de achtergrond en voorgrond op een natuurlijke manier in elkaar te laten overlopen.

 3D visualisaties worden gebruikt voor ondersteuning bij het ontwerpproces.  Een klant krijgt een beter beeld van zijn/haar voorlopige ontwerp doordat er op redelijk eenvoudige wijze diverse varianten te visualiseren zijn voorafgaande aan een uiteindelijke keuze ter presentatie van het definitief ontwerp. Voor een interieurvisualisatie is het bijzonder handig om de opstelling van meubilair in diverse visualisatie vormen te kunnen beoordelen. Het ene bankje is het andere niet. In de beleving van de sfeer van een interieur geeft de ene of de andere kleur een totaal verschillende ambiance aan de omgeving.