De klimaatoplossingen van Ned Air zijn klaar voor de toekomst. De vernieuwde lichtgrijze skin plate panelen passen uitstekend in het aanzicht. Ook nieuw zijn de solide handgrepen met vergrendeling. Bekijk de 3D animatie gemaakt door 3D Partners en ontdek de kracht van onze energiezuinige klimaatsystemen.

Ned Air maakt luchtbehandelingskasten van 500 tot 150.000 m³/h in alle gewenste vormen en maten. Onze modulaire paneelindeling maakt veel mogelijk. Uw luchtbehandelingskast moet verticaal in een bestaande liftschacht worden geplaatst, in een U-vorm worden gebouwd of op locatie in een uiterst krappe ruimte? Ned Air realiseert het voor u! Energiezuinig.
Door de toepassing van energiezuinige EC ventilatoren, de gepatenteerde bypass, de hoog rendement platenwisselaar en de optimale dimensionering verbruiken onze luchtbehandelingskasten wel 50% minder energie.

Belangrijkste kenmerken:Absoluut koudebrugvrij. Standaard dubbelwandig, paneeldikte 44 mm, basis moduulmaat 350 mm. Sendzimir panelen, in- en uitwendig gecoat in RAL 9002 (200 micron)
In- en uitwendig volkomen glad. Hoge thermische en akoestische isolatiewaarde. Milieuvriendelijke, niet brandbare isolatie (steenwol, harde persing 165 kg/m³) Eenvoudig te (de-)monteren
Standaard voorzien van een verzinkt fundatieframe. 200 micron skin plate in- en uitwendig. Voldoen aan de meest hoge kwaliteitseisen (nationaal en internationaal)
Aanvullende mogelijkheden: Panelen volledig in RVS Platenwisselaar Bodemopslag c.q. brongebruik Twin coil Explosievrij. Toepassing op schepen
Schakelapparatuur en regeling. Ook geïntegreerd zijn de schakelcomponenten en regelapparatuur. Hiervoor zit achter een van de deuren een apart schakelpaneel. De regelapparatuur is tegen meerprijs af te stemmen op uw specifieke wensen ten aanzien van fabricaat en functionaliteit. Optioneel verkrijgbaar zijn frequentieregelaars in volglijn voor de ventilatormotoren en een drukopnemer die samen zorgen voor een drukgeregeld systeem met variabel volume.

3D Partners maakte een bijzondere 3D animatie voor Ned Air.

Het 3D model voor deze animatie is gemaakt in Autocad. Losse 3D objecten zijn samengevoegd in Artlantis. In de animatie zijn de componenten uit elkaar geschoven. De animatie is vervolgens achteruit gespeeld met dit resultaat.

Opdrachtgever: Ned Air Bv. Kampen.

Toegepaste technieken: 3D model in Autocad, gedeelte in Solid Works. Animation en rendering in Artlantis. Editing in Corel Draw en Magix Pro.

Soundtrack licentie: Proud Music Labrary