3D visualisatie van tuinen

3D visualisatie van tuinen
Van Rijn Tuinoplossingen schrijft het volgende over hun Thematuinen; “Heeft u geen idee wat voor tuinontwerp u zoekt of heeft u bepaalde wensen, maar vindt u het lastig om die te visualiseren? Wij inspireren u gratis met diverse 3D tuinontwerpen.De kindvriendelijke tuin is een thematuin van Van Rijn tuinoplossingen

Bent u geen fervent tuinierder? En ziet u uw ideale tuin voornamelijk voor u als een stijlvolle, praktische en knusse verblijfsruimte en ontmoetingsplaats die is aangepast op uw kinderen? Dan zou dit tuinontwerp goed op uw wensen kunnen aansluiten. Deze tuin is groen, zodat u contact kunt houden met de natuur. Tegelijkertijd zijn de materialen en beplanting onderhoudsarm, zodat u in uw vrije tijd vooral kunt genieten. U kunt uzelf in deze tuin even heerlijk alleen terugtrekken, maar de indeling biedt ook ruimte om creatief bezig te zijn. Ons uitgangspunt bij dit ontwerp was om op een eenvoudige of simpele manier gezelligheid te creëren. U kunt in deze tuin heerlijk dineren en borrelen met vrienden en kennissen, terwijl uw kroost in de buurt van uw zitplek naar hartelust kan spelen en ravotten. Bij het ontwerp is de balans gezocht tussen actieve en passieve ontspanning. De tuin is er dus niet alleen voor de arbeid, het is tevens een plek om te relaxen en creatief bezig te zijn. De weelderige tuin is slechts een van de vele voorbeelden van tuinen uit onze ontwerp collectie.

Een 3D visualisatie van tuinen van Van Rijn werden gemaakt door 3D Partners. Zie de web site van onze opdrachtgever Van Rijn Tuin oplossingen te Oisterwijk. Zie voorbeelden van veel groen op de pagina van 3D Partners, op onze product presentatie pagina staan visualisaties voor tuin producten, hekwerken en poorten in allerlei situaties in diverse tuinen.

3D visualisatie van tuinen