artist impressions Vredesplein Eindhoven

Voor Vredesplein, Eindhoven maakte 3D Partners zo’n 20 artist impressions of 3D visualisaties zoals die tegenwoordig meer genoemd worden. Daarnaast ook een animatie en een interactief panorama met meerdere viewpoints. Daarin kan de opdrachtgever maar natuurlijk ook hun web site bezoekers helemaal virtueel rond kijken door het hele plan van onder naar boven en omgekeerd maar ook naar links en rechts door alle straten.

Vredesplein, Eindohoven, een project van Stam en De Koning.

De bewoners van de appartementen boven het kantoor van ‘thuis zijn erg tevreden over hun nieuwe woning; ze zijn over het algemeen keurig opgeleverd door aannemer BAM. Dit was bij de eengezinswoningen in blok 8 (tussen de Karel Doorman- en van Speijkstraat) helaas niet het geval. Er mankeerde nogal wat aan de huizen die door aannemer Van Bergen gebouwd zijn. De nieuwe bewoners moesten ook lang wachten voordat de klachten (klemmende deuren en ramen, oneffen vloeren en wanden e.d.) opgelost werden. Ons comité heeft dit natuurlijk besproken met ‘thuis die met de aannemer naar men zegt “een pittig gesprek heeft gehad”. De betreffende uitvoerder werkt niet meer in ons project. artist impressions Vredesplein Eindhoven en panorama’s.

In december wil men starten met de sloop van fase twee. Voordat de sloper aan de slag gaat, wil de brandweer er nog enkele oefeningen houden.

Op 5 november heeft ‘thuis de bewoners van fase 3 uitgenodigd voor een info-avond. Het is de bedoeling dat deze bewoners, als ze dat willen, straks doorstromen naar de nieuwbouw van fase 2. Probleem is echter, dat men mogelijk eengezins huurhuizen te weinig heeft als vele huishoudens uit fase 3 daarvoor zouden kiezen. Op aandringen van ons’ comité heeft het bestuur van ‘thuis al een aantal koophuizen omgezet naar huur. Dit kan echter nog niet voldoende zijn. Wij vinden dat iedere bewoner minimaal één aanbod in de nieuwbouw (grondgebonden eengezinswoning) moet krijgen. Dat is afgesproken bij het opstellen van het sociaal plan, ook al is er juridisch mogelijk nog een speld tussen te krijgen. Deze maand begint de verhuur van de appartementen in de Trompstraat. De nieuwbouwplannen voor het voormalige bordeel Kronehoefstraat 45 zijn voor toetsing bij de gemeente ingediend. artist impressions Vredesplein Eindhoven

Opdrachtgever: Stam en de Koning, Eindhoven.

Toegepaste technieken: 3D modellen gemaakt in Autocad. Rendering en animatie in Artlantis. Interactief panorama in iVisit 360.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *