voorbeeld van productpresentaties voor Gardendreams

Gardendreams, productvisualisatie en presentatie

Gardendreams GmBH, Duitsland is fabrikant van aluminium veranda’s, tuinkamers, carports, glasschuifwanden, zonweringen en schuttingen. 3D Partners maakte voor Gardendreams inmiddels meer dan 100 productvisualisatie (s) cq. productpresentaties van al hun producten.

Hun assortiment  bestaat uit producten van  zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Naast een vaste of vrijstaande veranda, kunt u bij Gardendreams ook terecht voor een tuinkamer.

Daaronder afbeeldingen voor variaties op de website waar klanten hun eigen ontwerp kunnen samenstellen. Door diverse afwerkingen van goten, maar ook verschillende kleuren en gebruik van glas, polycarbonaat en vormgeving ontstaan duizend en een mogelijke variaties die in beeld gebracht werden. Zie onze 3D productvisualisatie pagina met visualisaties cq. impressions van hun producten.

Uit de brochure en productpresentaties van Gardendreams:

Stabiliteit door Duitse constructie en bouwnormen. Met Gardensreams bent u verzekerd van gedegen en duurzame kwaliteit. Als Duitse onderneming heeft Gardendreams te maken met zwaarwegende Duitse normen en strikte waarborging daarvan. De veranda’s en overkappingen en carports van gardendreams zijn bestand tegen gewicht van de sneeuw gemeten in kilo per m2 volgens de Duitse sneeuwlast zone. Onze producten kunnen dus tegen een zware belasting dan een product dat volgens Nederlandse normen is geproduceerd. Carports voor de beste bescherming van uw auto. Een onderhoudsarme carport ter bescherming van auto’s. Gardendreams heeft een zeer ruim assortiment carports in allerlei vormen en verschillende daken en biedt hierin vele mogelijkheden. Een carport als overkapping aan de woning of als los staande overkapping, alles is mogelijk. De carport kan worden uitgevoerd met zadeldak, toog of plat dak. Evenals de veranda’s zijn de carports veilig vervaardigd uit alluminium, dus onderhoudsarm en zeker van een lange levensduur. De Gardedreams veranda is een zeer uitgekiend systeem dat is gemaakt op basis van specifieke wensen van de consument met het oog op kwaliteit. Volledig voorbereid op een eventuele uitbreiding van zij- en transparante schuifwanden dat goed naar voor komt in de productpresentaties en impressies zoals te zien is op de web site.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *