sketchup artist impression voorbeeld

sketchup artist impression

3D Partners maakt een fraaie 3D Artist Impression van uw Sketchup model.

Sketchup Artist Impression

Veel architecten en ontwerpers maken gebruik van Sketchup om een eerste idee te krijgen van hun creatie. Om daarvan vervolgens een mooie afbeelding te maken wil wel eens niet echt lukken. Dat kan zijn vanwege te weinig tijd of net niet voldoende kennis van het programma. 3D Partners kan daarbij helpen want die verstaat die kunst tot in de puntjes.

Nogal veel tekenaars in een 3D modeling programm doen vaak veel te veel aan allerlei invulling van meubels en andere objecten, wat helemaal niet nodig is. Dat is vooral uit onkunde ten aanzien van het maken van een goed basis 3D model dat geschikt moet worden voor het vervaardigen van een 3D artist impression en/of animaties. Stuur ons uw 3D model en u bespaart op het maken van het 3D model door 3D Partners. Uiteraard geven we instructies om uw 3D model te optimaliseren in Sketchup programma, SolidWorks, Revit, Autocad, VectorWorks, Blender, en meer 3D programmas. 

3D Partners vult op uw instructie de mooie objecten in zoals bomen, struiken, auto’s, straatmeubilair. En voor interieurs; meubels, ornamenten, lampen. Dit alles uit onze bibliotheek, onze objecten zijn allemaal zeer realistisch qua vormgeving en met mooie bitmaps.

Vaak is de UV mapping in het door u gebruikte programma een standaard optie, echter dat is een veel te simpele manier om een bitmap te gebruiken. Wij vullen dat voor u in aan de hand van het door u aangeleverde 3D model door eigen gemaakte bitmaps. In previews ontvangt u de afbeeldingen / artist impressions ter beoordeling. Sketchup artist impression. 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *