Van Sketchup naar een 3D visualisatie

3D Partners maakt een mooie 3D visualisatie van uw Sketchup model.

U bespaart kosten als Sketchup 3D model wordt aangeleverd.

Veel architecten en ontwerpers maken gebruik van Sketchup om een eerste idee te krijgen van hun creatie. Echter zijn er weinig van hen die dat goed onder de knie hebben en ook niet echt in staat zijn om daarvan dan een mooie rendering cq. 3D visualisatie van te maken. Er is namelijk erg veel know how voor nodig om dat goed te doen. 3D Partners verstaat die kunst wel. Hoewel we zelf niet tekenen in Sketchup kunnen we wel het 3D model gebruiken om daarvan een mooie presentatie te maken.

De meeste tekenaars in een 3D modeling programm doen vaak veel te veel aan allerlei invulling van meubels en andere objecten, wat helemaal niet nodig is. Dat is vooral uit onkunde ten aanzien van het maken van een goed basis 3D model dat geschikt moet worden voor het vervaardigen van een 3D visualisatie en/of animaties. Stuur ons uw 3D model en u bespaart op het maken van het 3D model door 3D Partners. Uiteraard geven we instructies om uw 3D model te optimaliseren in Sketchup programma, SolidWorks, Revit, Autocad, VectorWorks, Blender, en meer 3D programmas.

3D Partners vult op uw instructie de mooie objecten in zoals bomen, struiken, auto’s, straatmeubilair. En voor interieurs; meubels, ornamenten, lampen. Dit alles uit eigen bibliotheek, onze objecten zijn allemaal zeer realistisch qua vormgeving en met mooie bitmaps.

Vaak is de UV mapping in het door u gebruikte programma een standaard optie, echter dat is een veel te simpele manier om een bitmap te gebruiken. Wij vullen dat voor u in aan de hand van het door u aangeleverde 3D model door eigen gemaakte bitmaps. In previews ontvangt u de afbeeldingen / impressions ter beoordeling.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *