3d-interieur-sportaccomodatie-hilvarenbeek-1

Sportaccomodatie aan de Roodloop

3D Partners maakte animatie en artist impressions van winnend project sportaccommodatie aan Roodloop in Hilvarenbeek.

HILVARENBEEK – De gemeente Hilvarenbeek is van plan de opdracht voor het ontwerp én de bouw van de nieuwe sportaccommodatie aan de Roodloop te gunnen aan Pellikaan Bouwbedrijf uit Tilburg. Dit ontwerp kwam als beste van vier inschrijvingen uit de bus tijdens de aanbesteding. In mei 2016 gaf de gemeenteraad het college de opdracht voor de realisatie van een nieuwe sportaccommodatie en stelde zeven miljoen euro beschikbaar voor een zwembad met een sporthal. De inschrijving van Pellikaan blijft daar precies binnen.

Wethouder Jan van de Wiel: “Wij zijn erg enthousiast over het winnende ontwerp. Het laat een compact gebouw zien. In het ontwerp is goed nagedacht over de bezoeker: als je binnenkomt is in één oogopslag duidelijk waar je moet zijn. Erg overzichtelijk. Een compact gebouw betekent ook minder materialen, minder energiebehoefte én minder onderhoudskosten. Allemaal voordelen voor de exploitatie. Tegelijkertijd is de architect er in geslaagd om er ook een mooi gebouw van te maken en daar ben ik heel blij mee. Wij willen dat een bezoeker zich in dit gebouw welkom en veilig voelt, zin krijgt om er te gaan sporten.”

Foto: een artist impression van het voorlopige ontwerp van de nieuwe sportaccommodatie op de Roodloop (Bron: Pellikaan Bouwbedrijf, 3D Partners, Moergestel)

3d-impressie-zwembad-hilvarenbeek  3d-interieur-sportaccomodatie-hilvarenbeek-1  3d-interieur-sportaccomodatie-hilvarenbeek

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *