woningen-2_resizewinkelenhotel_resizesporthal_resizebedrijfsgebouw_resizeanimatie_resizeillustratie_resizevr-360pano_resize

3D Partners maakt al tientallen jaren artist impressions voor vastgoed, architectuur, productontwerpers, winkelinrichters en reclamebureaus. Wij vertalen ideeën naar realistische visualisaties.

In de jaren 80 en 90 werden de impressies nog veelal met de hand door middel van markers en airbrush uitgevoerd. 3D Partners was al vroeg gewend aan de computer met de eerste cad-software waardoor er nu met de modernste apparatuur en software optimaal resultaat behaald wordt. Maar 3D Partners schuwt de ‘personal touch’ niet en weet vanuit het verleden de markertechnieken ook toe te passen op de digitale artist impressions.

3D Partners maakt met u tijd- en prijsafspraken en houdt zich daaraan. Zo staat u niet voor onverwachte extra kosten of niet gehaalde deadlines. Prijs is prijs en afspraak is afspraak. U heeft direct contact met de illustrator, daardoor zijn de lijnen kort en worden verwarringen voorkomen.

De luchthavens van Madrid, Atlanta, Santiago en Athene, maar ook shopping malls in Roemenië en Nederland, of Jack’s Casino’s en winkelinterieurs voor Zoomers zagen het levenslicht bij ons. Maar niet alleen de grote projecten zijn kind aan huis, 3D Partners werkt met evenveel plezier en overgave aan een enkel woonhuis of woonkamerinrichting. Bekijkt u gerust de vele voorbeelden die u op deze site ziet en beoordeel of u ook klant bij ons wordt. Vul het interesseformulier dan in!